ארכיטקטורה תנאי קבלה

לימודי אדריכלות לתואר ראשון

לימודי אדריכלות לתואר ראשון מתקיימים במגוון רחב של מוסדות לימוד שונים ברחבי הארץ, כאשר אחת ממחלקות הלימוד המובילות ביותר בתחום ממתינה לכם בביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה.

בחוג, תוכלו למצוא תכנית לימודים מורחבת במסגרת לימודי ארכיטקטורה לתואר ראשון. תנאי קבלה לארכיטקטורה לקראת לימודי תואר ראשון בביה"ס לעיצוב, כוללים, בדומה לכל מוסד לימודים גבוה אחר, תהליך מיון במסגרתו המועמדים למחלקה נדרשים להציג תיק עבודת אישי ולעמוד במבחן מיון וראיון אישי המתקיים במחלקה.

בדומה לכל בית ספר גבוה אחר למקצועות העיצוב, גם בחוג לארכיטקטורה של ביה"ס לעיצוב, לימודי ארכיטקטורה תנאי קבלה כוללים, בין השאר, תעודת בגרות וציון פסיכומטרי.

מספר מילים על החוג לארכיטקטורה בביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה

לימודי ארכיטקטורה לתואר ראשון בחוכ לארכיטקטורה בביה"ס לעיצוב, מתקיימים לאורך 5 שנות לימוד במהלכן הסטודנטים נחשפים למגוון רחב של מקצועות לימוד שונים אשר נועדו לצרכי הכשרתם לקבלת תואר ראשון באדריכלות. מקצועות הלימוד במחלקה כוללים את מקצועות התכנון והעיצוב, מקצועות הרקע והתאורה ותחום המקצועות הטכנולוגיים המיועד לצרכי הבנתם של ההיבטים הטכנולוגיים המודרניים הנלווים כיום למלאכת התכנון והעיצוב.

לפרטים מלאים על תכנית הלימודים המורחבת ללימודי תואר ראשון ואדריכלות בחוג לארכיטקטורה בביה"ס לעיצוב, אנו מזמינים גם אתכם ליצור קשר ישיר עם נציגי הרישום בשיחת טלפון מקדימה: 1-800-770-990.