תואר ראשון בעיצוב

כל הדרך לתואר ראשון בעיצוב

ביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה הינו בית ספר גבוה למקצועות העיצוב, וככזה, פועלים בו מספר חוגי לימוד שונים בעולמות העיצוב, לרבות, החוג לתקשורת חזותית, החוגלארכיטקטורה, החוג לעיצוב אופנה והחוג לצילום.

בכל אחת ממחלקות הלימוד הפועלות בביה"ס לעיצוב, תוכלו ליהנות ממספר מסלולי לימוד לקבלת תואר ראשון בעיצוב.

בכל אחד מהחוגים השונים ללימודי תואר בעיצוב של ביה"ס לעיצוב, תוכלו למצוא תכנית לימודים מורחבת המאפשרת לכם להתמקצע בכל אחד מתחומי העיצוב הרלוונטיים לכם. סגל ההוראה בכל אחד מהחוגים מורכב מאנשי סגל ומרצים בעלי שם בתחום עיסוקם, כאשר הערך המוסף ללימודי תואר בעיצוב בביה"ס לעיצוב, בא לידי ביטוי בגישה הרב מערכתית ללימודי תואר ראשון בעיצוב. גישה זו מבוססת תכני לימוד עיוניים לצד התנסות מעשית רחבת היקף לאורך כל תקופת הלימודים, והיא מאפשרת לכל אחד ואחת מהסטודנטים לפתח מיומנויות מקצועיות מעמיקות בתחום העיצוב הנלמד.

רוצים להיחשף לתכני הלימוד השונים המוצעים לכם בכל אחד מהחוגים ללימודי תואר בעיצוב בביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה? אתם מוזמנים ליצור קשר עוד היום עם הנציגים שלנו במרכז לייעוץ ורישום. ליצירת קשר חייגו: 1-800-770-990.