לימודי תואר ראשון באמנויות הצילום והמסך

לימודי צילום בביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה

מתעניינים בלימודי צילום? רוצים להצטרף לאחת ממחלקות לימודי הצילום המובילות בישראל? זה הזמן לדעת הכול על החוג לאמנויות הצילום והמסך של ביה"ס לעיצוב.

ביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה, נחשב לאחד ממוסדות הלימוד המובילים ביותר בישראל בכל הנוגע ללימודי תואר ראשון במקצועות העיצוב, כאשר בין יתר החוגים תוכלו למצוא את החוג לאמנויות הצילום והמסך המאפשר לכם ליהנות ממסלול לימודי צילום לתואר ראשון. מסלול לימודים זה מאפשר לבוגריו (בתום 4 שנות לימוד) ליהנות מתואר ראשון בצילום.

תואר ראשון בצילום במסגרת לימודי החוג לצילום של ביה"ס לעיצוב של אוניברסיטת חיפה, מאפשר לסטודנטים להיחשף לכל המיומנוית הנדרשות לצרכי עיסוק מקצועי ואמנותי בענף הצילום. תכנית הלימודים המוצעת לכם במסגרת לימודי צילום תואר ראשון בחוג לצילום כוללת בתוכה גם את התחום העיוני והמחקרי וגם את התחום היישומי.

תואר בצילום יקנה לכם את המיומנויות המקצועיות הנדרשות בכל כלי המדיה והצילום, וזאת לצרכי עיסוק עתידי כצלמים בענפי תעשייה שונים, לרבות, קולנוע, אינטרנט, אופנה, פרסום וכדומה. כמו כן, במסגרת לימודי צילום לתואר ראשון בביה"ס לעיצוב, מושם דגש מקצועי על יכולת הביטוי האישי של הסטודנט, כל זאת תוך חשיפה לאמצעים טכנולוגים מתקדמים בענף הצילום לצד היכרות עם טכניקות צילום מסורתיות.

לפרטים נוספים על מסלול הלימודים לתואר ראשון בצילום, אנו מזמינים אתכם ליצור קשר ישיר עם מרכז הייעוץ והרישום של ביה"ס לעיצוב.

ליצירת קשר חייגו עכשיו: 1-800-770-990.